''
Du har tilføjet %s bog (bøger) til din kurv
Totalpris:
Ordresammenfatning
Bog
Pris

x Bog


Levering

Totalpris

Privatlivspolitik

 

Privatlivspolitik

 

Hjemmesiden www.detmagiskevedmitnavn.dk er ejet af The Story Tailors, S.L, med CIF: B-66606617, registeret office på Gran de Gracia 15 1º1º, 08012 Barcelona.

E-mail kontakt: hej_dk@themagicofmyname.com.

 

Dit privatliv er meget vigtigt for os. Derfor har vi udviklet denne privatlivspolitik, så du kan forstå, hvordan vi indsamler, kommunikerer, videregiver og gør brug af de personlige oplysninger du giver os.

 

Før eller samtidig med at der indsamles personlige oplysninger, vil vi informere dig gennem vores juridiske tekster om de behandlinger, vi vil udføre med dine data på en gennemsigtig måde, som vil blive knyttet til ordren du har betroet os, foruden ledelsen, administration og formål, der er ikke uforeneligt med det ovenfor anførte. Derfor må du ved påbegyndt samarbejde eller startet forretning med os, give din uforbeholdne samtykke gennem den obligatoriske afkrydsningsfeltet og give tilladelse til det der fremgår af de ​​juridiske tekster. Vi indsamler personlige oplysninger ved legitime og rimelige midler og i givet fald, med den viden eller samtykke fra den berørte person. Personoplysninger skal være relevante for de formål, hvortil den er brugt, og, i det omfang det er nødvendigt til disse formål, skal det være nøjagtige, fuldstændige og up-to-date. Vi vil beskytte personlige oplysninger med rimelige sikkerhedsgarantier mod tab eller tyveri, samt uautoriseret adgang, videregivelse, kopiering, anvendelse eller modifikation. Vi er forpligtet til at gennemføre vores forretning i overensstemmelse med disse principper for at sikre, at fortroligheden af ​​personlige oplysninger er beskyttet og vedligeholdes.

 

Hvilke informationer indsamler vi?

Ved bestilling på vores hjemmeside, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail adresse og andre identificerende oplysninger. De oplysninger, der indsamles, bruges til at behandle transaktioner og der vil sendes regelmæssige e-mails. (I tilfælde af emails angående nye produkter vi vil markedsfører, og du har altid mulighed for at nægte disse e-mails, på tidspunktet for aftalens indgåelse af et produkt). Blandt de Personlige Data er det at denne platform samler, enten direkte eller gennem tredjepart, er: Navn, efternavn (e), e-Mail-Adresse, Adresse, Land, By, Postnummer, Geografisk Position, Telefonnummer, Køn, firmanavn, Cookies og brugen af data.

De Personlige Oplysninger kan være leveret af Brugeren, af deres egen vilje, eller det kan være automatisk indsamlet under brug af denne platform.

Afviser Brugeren at give visse Personlige Oplysninger eller accepterer brugeren ikke vores juridiske tekster, kan det muligvis medfører, at det er umuligt for denne platform til at levere sine tjenester og derfor ikke kan bruges.

Brugeren påtager sig ansvaret for dataen der er givet og accepterer brugen af den.

Hvordan beskytter vi besøgendes oplysninger?

Vi gennemfører sikkerhedsforanstaltninger, når en bruger afgiver en ordre, herunder anvendelse af et SSL-certifikat. Vi gemmer ikke kreditkort oplysninger, og vi bruger en specialiseret udbyder på betalings-gateway, til at behandle transaktioner.

 

Databeskyttelse

I overensstemmelse med bestemmelserne i Eu-Forordning 2016/679 af April 27 (GDPR) af Personoplysninger (LOPD), underretter vi dig, at de personoplysninger, som du giver os via vores hjemmeside eller ved at sende e-mails, vil blive indarbejdet i en automatiseret fil, der ejes af The Story Tailors S.L for at administrere, udvide og forbedre de tjenester, som tilbydes på webstedet, skal du udføre de aftaler, der er lavet gennem det, send survey former, undersøge brugen af tjenester af registrerede Brugere, sende opdateringer af tjenesteydelser, samt til at sende dig reklamer og / eller salgsfremmende oplysninger om de produkter og tjenester, der tilbydes af www.detmagiskevedmitnavn.dk jeg samtykker i, at brugeren udtrykkeligt er registreret i afsendelsen af disse oplysninger ved hjælp af alle midler, herunder dem, der opstår i fremtiden, og især mail og e-mail, blandt andet. Hvis du tidligere har givet dit udtrykkelige samtykke, vil vi bruge din e-mail-adresse for at sende kommerciel kommunikation. Du kan afmelde dem når som helst.

Samtykke fra den registrerede Bruger, til at modtage elektronisk post eller tilsvarende elektronisk post, kan tilbagekaldes ved en meddelelse stilet til følgende email-adresse: hej_dk@themagicofmyname.com eller gennem "afmeld" - linket i salgsfremmende e-mails. Ligeledes har registreret Brugere mulighed for at få adgang til deres personlige data, og foretage nødvendige ændringer i forhold til dem.

I denne forstand er brugeren indforstået med at give visse oplysninger i forhold til deres personlige data til www.detmagiskevedmitnavn.dk og at holde dataen fornyet. Den Pågældende kan udøve deres ret til adgang, berigtigelse, annullering og opposition, hvor det er relevant, begrænsning og portabilitet, ved at sende en meddelelse til den adresse, der er medtaget i dette afsnit.

Den registrerede bruger vil under alle omstændigheder svare på de dataer der bedes om, og forbeholder www.detmagiskevedmitnavn.dk ret til at udelukke enhver partner, der har leveret falske data, fra de registrerede tjenester uden at foregribe andre handlinger, der fortsætter i lov .

 

Hvorfor vi opsamler og behandler data?

Den relative data af Brugeren, er indsamlet til realisering og materialisering af den kontrakt, der er indgået mellem parterne (levering af fast ejendom), samt til følgende formål: Statistik, Samspil med sociale netværk og eksterne platforme, Kontakt med Brugeren, skal du Kontakte Forvaltningen, og Afsendelse af Beskeden, Payment Management, Registrering og Godkendelse, Remarketing og Adfærdsmæssige Målretning, Reklame, Performance Test af Indhold og Funktionaliteter (A/B-test), Hosting og Backend Infrastruktur, Infrastruktur Overvågning, Database administration af Brugere, Heat map, Interaktion med Live Chat-Platforme, Placering-Baserede Interaktioner, Forvaltningen af kontakten, og Kontakt Anmodninger, Kommentar af Indholdet og Vise Indholdet af de Eksterne Platforme.

Brugeren tilrådes at konsultere fortrolighedspolitik af hver af platformene gennem hvilke personoplysninger indsamles, såsom sociale netværk eller betaling platforme. Fremhævet her, på en liste format kan du se vores vigtigste behandlinger, herunder:

-Tilsendte nyhedsbrev.

- Interaktion indenfor sociale netværk og dem, der kan eksistere i fremtiden, samt at sende oplysninger, der kan være af interesse for brugeren (altid huske på, at i denne sammenhæng, netværk har deres egne juridiske tekster).

- Sende reklame e-mails af vores fremtidige bøger eller produkter, rabatter og tilbud, blandt andre (brugeren kan anmode om tilbagetrækning til enhver tid, og frem for alt, har mulighed for at give afslag selv på det tidspunkt, hvor aftaleindgåelse med Historien Tailors, hvor brugeren har en check-in mulighed, som giver mulighed for at nægte denne mulighed).

- Indhold Reklamer vil også blive sendt til dig via almindelig post, og indhold, der ikke er uforenelige, såsom et julekort, som vi har navngivet her som et eksempel. - Systemet sender også dig en e-mail, når den registrerer, at brugeren har startet den kontraktmæssige proces, men af ​​forskellige årsager ikke har afsluttet det, sådan kommunikation er gennem e-mail leveres, og er begrænset til formålet hentydet.

- Vores hjemmeside kan stille til rådighed, sporadisk, en chat, hvor brugerne kan interagere (The Story Tailors, er ikke ansvarlig for udtalelserne og kan udføre regelmæssig kontrol af indholdet, herunder tømme adgang til enhver tid).

- Dataene for mindreårige færden, der gør det identificerbar, forstås det, at de leveres af den voksne og påtager sig derfor samtykke til behandling og de nødvendige overførsler for den aftalte service og ansvar afsendelse af dataene have indhentet nødvendige tilladelser i dit tilfælde, fra tredjeparter.

 

Personlig data kommunikation

Vi kommunikerer ikke personoplysninger om brugeren til tredjepart. Vi forbeholder os dog retten til at dele de personlige data, vi indsamler om brugeren med tredjeparter under de omstændigheder, der er beskrevet nedenfor.

Vi kan kommunikerer de personlige data, som brugeren giver til vores leverandører og samarbejdspartnere, der arbejder på vores vegne for opfyldelse af kontrakten tegnet med brugeren eller for at kommunikere med brugeren, når de foretager et køb, med henblik på at styre salget, og at overholde de salgsbetingelser. Det er muligt, at på grund af de operationer, der udføres der andre modtagere af sådanne data, såsom vores udbydere af betalingstjenester eller betaling forsikringsselskaber, vores godstransport udbydere og vores samarbejdspartnere. Afståelsen er også givet samtykke, hvis det er relevant, at de enheder, som vi samarbejder, i hvert øjeblik, for at forbedre den liste over forslag til ydelser eller produkter, altid søger fordelagtige betingelser for brugeren. Angivelse af de vigtigste opgaver, der er nødvendige for gennemførelsen af ​​den tegnede kontrakt og udføres med de transportselskaber, som vil bære den aftalte vare, og de trykpresser, som vil gøre bogen færdig. Vi udfører også en overførsel af oplysninger til tredjelande kommercielle enheder, enten for vores reklamer samt de andre kommercielle enheder, som vi samarbejder. Accepten af ​​vores juridiske tekster indebærer at give samtykke til de opgaver, som vi nævner. I tilfælde af vores forretningspartnere eller de enheder, som vi samarbejder med, hvis der var en afståelse, har vi advaret dem om, at de altid ville være relateret til de partnere de repræsenterer, og de behandlinger de udfører, hvis det er relevant. Desuden kan vi kommunikere personoplysninger om brugeren til tredjemand, når det er påkrævet ved lov. Især i forhold til undersøgelser i forbindelse med sikkerhed eller overholdelse af gældende lovgivning, for at overholde lovmæssige bestemmelser eller ordrer eller retslige og politimæssige procedurer. Ligeledes for at beskytte rettigheder eller ejendom af vores medarbejdere, abonnenter og vores tjenester, samt at undersøge, undgå eller iværksætte tiltag i relation til ulovlige aktiviteter, mistanke om bedrageri, situationer, der involverer potentielle trusler mod sikkerheden for enhver person, krænkelser af Servicevilkår eller Privacy Policy eller på anden måde, som loven tillader. Endelig også som en del af enhver virksomhedsledelse omstillingsproces (som det er tilfældet med en fusion, overtagelse og / eller salg af alt, næsten hele eller en del af vores aktiver), til den endelige overførsel af din virksomhed eller potentielle købere og revisorer.

 

Yderligere information om den indsamlet data og behandlingen

 

Legal defence

Den personlige data for brugeren kan anvendes til juridiske forsvar af ejeren i retssagen eller i de indledende stadier forud for en eventuel retssag afledt af misbrug af brugeren af ​​denne website eller relaterede tjenester. Brugeren er opmærksom på, at dataen kan kræves af offentlige myndigheder med henblik på at afsløre personlige data.

 

Yderligere information om  personlig data fra brugeren

Ud over de oplysninger, der er indeholdt i denne fortrolighedspolitik, kan denne platform give brugeren kontekstuelle oplysninger om bestemte tjenester eller indsamling og behandling af personoplysninger.

 

System log and vedligeholdelse

Af grunde, der vedrører drift og vedligeholdelse af denne platform og andre tredjeparts tjenester der bruges, kan der indsamles et system Log, det er, filer, der er samspillet og kan indeholde personlige data, såsom brugerens IP-adresse.

 

Informationer der ikke er nævnt i denne politik

Yderligere information og behandling af personoplysninger kan der blive anmodet om på et hvilket som helst tidspunkt fra virksomheden ansvarligt for disse.

 

Brug af rettigheder af  Dataholderne

Brugere informeres om, at de personlige data, vil blive indarbejdet i forskellige filer, behørigt registreret i den generelle registering af databeskyttelse, hvoraf ejeren og ansvarlig for dataen er The Story Tailors (CIF: B-66606617), med registeret office i C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 i Barcelona, og at de udfører en blandet behandling for at bevare forretningsforbindelsen samt til at modtage reklame information om alle vores ydelser.

I overensstemmelse med, hvad der er etableret i den normative liste over databeskyttelse, kan brugeren udøve deres ret til adgang, berigtigelse, annullering og oppositionen, i sin sag begrænsning og bærbarhed, lede en skriftlig meddelelse til The Story Tailors, C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012, Barcelona, hvor du skal bekræfte din identiet. Dette kan også gøres i en e-mail til hej_dk@themagicofmyname.com.Ansøgningen skal indeholde navn, efternavn og fotokopi af ID af den interesserede part eller dets retlige repræsentant, samt et dokument, der beviser repræsentationen, en anmodning, hvor anmodningen fremsættes, adresse med henblik på meddelelser, dato og underskrift af ansøgeren og dokumentation af den anmodning om at du formulerer. Hvis anmodningen ikke opfylder de specificerede krav, vil dens korrektion være forpligtet til at fortsætte. Med hensyn til retten til adgang, vil det kun blive nægtet, når anmodningen ikke opfylder ovennævnte krav, og ingen legitim interesse er akkrediteret herom. Ingen overvejelse vil være påkrævet for udøvelsen af ​​rettigheder. Ejerne til hvem persondataloven henviser have ret til at få enhver tid bekræftelsen af, at disse er blevet gemt af behandling, at kende deres indhold og oprindelse, for at verificere deres nøjagtighed eller anmode om, at de udfyldes, annulleres, opdateret eller udbedret, at være anonym eller at blokere dem, persondataloven, der bliver behandlet i strid med lovene, samt at modsætte deres behandling for enhver lovlig grund. Anmodningerne skal sendes til virksomheden ansvarlig for behandlingen ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet på denne side.

 

Ændringer af denne privatlivspolitik

Selskabet forbeholder sig ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid uden forudgående varsel. Det anbefales kraftigt, at du tjekker denne side jævnligt, som reference datoen for den sidste angivet i slutningen modifikation. I tilfælde af at en bruger er uenig med nogen af ​​de lavet til denne politik ændringer, skal brugeren ophøre med at bruge denne platform og kan anmode Behandling Manager til at slette deres personlige data. Medmindre andet er angivet, vil den fortrolighedspolitik gældende på alle tidspunkter gælde for alle personlige data, at behandling manager har indsamlet indtil da.

 

Legal information

Information til europæiske brugere:: denne privatlivspolitik er skabt til at overholde obligations set forth in Art. 10 of Directive 95/46 / EC, and in accordance with the provisions of Directive 2002/58 / EC, as amended by Directive 2009/136 / CE, regarding Cookies.

 

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os med henblik på vores privatlivspolitik, beder vi dem sende os en e-mail til e-mail adressen: hej_dk@themagicofmyname.com.

 

Accept af Cookies politik

Ved at bruge hjemmesiden “Detmagiskevedmitnavn” accepterer brugeren brugen af Cookies og giver tilladelse til at videregive information om den selv og dens færden på siden samt øvrigt nævnt. “detmagiskevedmitnavn”viser information om vores Cookies politik på toppen af vores hjemmeside, for at sikre at brugeren er klar over brugen af cookies.

 

Concept of Cookies

“Detmagiskevedmitnavn”informerer dig om at Cookies er filer hjemmesider kan downloade på din computer hver gang du besøger en side, den downloades med formålet at hjælpe hjemmesiden med at analyser hvad brugeren gør på hjemmesiden.

Disse filer kan gemme mængder af data på brugerens computer, det kan variere fra nogle få kilobyte til flere megabyte.

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

 

Typer af Cookies

En klassifikation er lavet af de forskellige cookies, der eksisterer i henhold til en række kategorier. Det er nødvendigt at huske på, at den samme cookie kan indgå i mere end én kategori. Ifølge den enhed, der administrerer det domæne, hvorfra Cookies sendes og som beskæftiger sig med de data, der er opnået, kan cookies være:

• Egen cookies er de som er sendt til brugerens computer fra en computer eller et domain ejet af skaberen selv.

• Third party cookies er de som er sendt til brugerens computer fra en computer eller et domain der ikke er ejet af skaberen selv.

I forhold til længden af tid hvor cookies er gemt på computeren/browseren er baseret på følgende:

• Session cookies er dem, der er designet til at indsamle og gemme dine browserdata, mens brugeren har adgang til web-portalen. De bruges til at gemme oplysninger, og til interesse at holde brugeren på siden.

• Persistent cookies er en type af cookies, hvor data gemmes i brugerens computer og kan tilgås og behandles i en periode defineret af den ansvarlige for den cookie, som kan variere fra et par minutter til flere år.

betragtning af formålet med hvilken de opnåede data er forarbejdet, kan cookies klassificeres som følger:

• Technical cookies er dem, der gør det muligt for brugeren at navigere gennem den webside, platform eller applikation og brugen af ​​de forskellige muligheder og tjenester, der findes i det, såsom at styre trafikken og datakommunikation, identificere sessionen, adgang områder af begrænset adgang, husker elementer af en ordre, udføre processen med at købe en ordre, gøre anmodningen om registrering eller deltagelse i en begivenhed, skal du bruge sikkerhedselementer under navigation, at gemme indhold til udbredelse af videoer eller lyde eller dele indhold via sociale netværk.

• Personalisation cookies er dem, der gør det muligt for brugeren at få adgang til tjenesten med nogle foruddefinerede generelle egenskaber baseret på en række kriterier i brugerens terminal, såsom sprog, type browser, etc.

• Cookie analysis, giver den ansvarlige for dem, adgang til overvågning og analyse af adfærden hos brugere af webportalen og bruges til at måle aktiviteten af ​​webportalen, at udvikle bruger navigation profiler i webportalen, med det formål at indføre forbedringer baseret på en analyse af data om anvendelsen af ​​brugerne af tjenesten.

• Advertising cookies er dem, der gør det muligt for ledelsen, på den mest effektive måde der er muligt, at de reklamer på bedste vis, som, hvis det er relevant, har udgiveren indgår i en web-portal, hvorfra det giver den ønskede service baseret på kriterier som indhold redigeret eller hvor ofte annoncerne vises.

• Cookies of behavioural advertising, er dem, der gør det muligt for ledelsen, på den mest effektive måde muligt, at de reklamer, som i givet fald har indgået i en web-portal, der giver den ønskede service. Disse cookies lagrer oplysninger om brugernes adfærd opnået gennem løbende observation af browsing vaner, som gør det muligt at udvikle en bestemt profil for at vise reklamer baseret på det. Under alle omstændigheder skal vi huske på, at den samme cookie kan have mere end ét formål.

Cookies brugt på hjemmesiden "Det Magiske ved mit Navn":

A) Third party cookies:

1. Google Analytics

Hjemmesiden "Det Magiske ved mit Navn":bruger Google Analytics, en analytisk tjeneste af web-portaler leveret af Google, Inc., som gør det muligt for måling og analyse af navigation på websider. Ifølge det tidligere skrevet, så er de analysemetode cookies.

Google Inc. er et Delaware company med hovedkvarter på Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland ("Google").

"Det Magiske ved mit Navn" bruger Google Analytics cookies, som er tekstfiler, der er placeret på din computer som bruger af denne hjemmeside, de er der fordi de giver os oplysninger og hjælpe os med at analysere brugen af siden, samt hvad brugerne gør på hjemmesiden.

"Det Magiske ved mit Navn"optager gennem Google Analytics web analyser og gemmer relevant information relaterede til Nº. af brugere der er på siden, hvilke faner der er besøgt, hvor ofte og længe, samt gentagende besøg, den brugt browser, operatøren udbydelse af tjenesten, sproget som anvendes, eller by, som er tildelt dens IP-adresse. Oplysninger, der gør det muligt for en bedre og mere hensigtsmæssig tjeneste ved denne webportal. De oplysninger, der genereres af Cookie om brugen af ​​hjemmesiden (herunder dens IP-adresse) vil blive direkte transmitteret og arkiveret af Google på servere i USA.

I din browser kan du finde følgende

4. Cookies fra Google Analytics service brugt af "Det Magiske ved mit Navn":

"_utma": Session cookie der overvåger brugerens aktivitet på hjemmesiden "Det Magiske ved mit Navn"

"_utmb": Persistent Cookie med udløb efter 2 år, som indsamler standard registeringsinformation samt data på brugerens færden og brug af hjemmesiden "Det Magiske ved mit Navn"anonymt.

"_utmc": session cookie som vil forsvinde fra brugerens computer når browsersesionen på "Det Magiske ved mit Navn" ender.

"_utmc": Persistent cookie som udløber efter 6 måneder efter besøget på “Detmagiskevedmitnavn” hjemmesiden.

Google vil bruge den optaget information for og på vegne af “Detmagiskvedmitnavn” for at kunne tracke hjemmesiden “Detmagiskevedmitnavn", hvor de vil udarbejde rapporter om aktiviteten af ​​webportalen og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten af ​​webstedet og brugen af ​​internettet.

 

“Detmagiskevedmitnavn”og Google må kun videregive disse oplysninger til tredjemand, når det kræves af loven, eller når disse tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Google. Hverken vil “Detmagiskevedmit”eller Google knytte din IP-adresse med andre data, de har.

 

2. Reklamerende cookies fra Google og youtube.com

ved at få adgang til hjemmesiden, kan du hente cookies tilknyttet domænet google.com (NID) og Google.co.uk (NID og PREF). Disse cookies kan downloades, fordi de er knyttet til nogle Google-produkter og tjenester, der anvendes ved denne webportal. I samme respekt, Google oplyser, at det bruger disse reklamer cookies "... at være i stand til at tilpasse de annoncer, der vises i sine tjenester, såsom Google-søgning". I tilfælde af at klikke på knappen for at acceptere cookies politik og efter at en navigation gennem denne web portal, kan tredjeparts reklame cookies også downloades under domænet af youtube.com.

 

3. Doubleclick.net

For advertising

"id": Persistent cookie som vil udløbe efter 6 måneder.

 

4. Facebook.com

Vi bruger cookies til Facebook for at lave advertising  målrettet til kundens preferencer

"act", "c_user", "csm", "fr", "p", "presence", "s", "xs": persistent cookie med udløb efter 6 måneder.

 

5. Zopim

Cookie for at være i stand til at chatte med kunder i en mere personlig vej.

"_cfduid": Persistent cookie udløber efter 6 måneder.

 

B) Vores egen Cookies

book: Indeholder fuld information om den valgte bog.

booktailors: Skaber en unik session

character_selection: Valg af hovedperson

id_product: Identificerer det valgte produkt

isFlipbookCreated: Tillader et preview af bøgerne

is_error: Hvis der har været en fejl

language: Sprog

language_chat: Sprog af chatten

name: Navn til den virtuelle bog

selected_character: Valgte karakter

selectedgenderradioId: Valgte karakter nummer

 

Hvordan du ændre konfigurationen af cookies

“Detmagiskevedmitnavn”informer brugeren om, at den til hver en tid kan nægte brugen af cookies ved at vælge sin egen konfiguration af browseren, men skal være klar over at den måske ikke kan bruge siden hensigtsmæssigt. Her angiver vi, hvordan man søger, blokere eller slette en cookie, selv om processen kan variere afhængigt af den browserversion:

Chrome, instruktioner:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

 

Explorer, instruktioner:

https://support.microsoft.com/dk-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Firefox, instruktioner:

http://support.mozilla.org/dk/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

 

Safari, instruktioner:

https://support.apple.com/dk-dk/guide/safari/sfri11471/mac

 

Du kan finde mere information samt slå Google Analytics Cookies fra på  https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=dk

 

Google Chrome

Gå Settings or Preferences gennem File menuen eller ved at klikke på personalisation ikonet der er oppe i højre hjørne.

Klik på Show advanced settings.

Gå til Privacy> Content settings.

Vælg All cookies and site data.

En liste med alle cookies fra domainer vil blive vist. Du kan søge efter cookies fra et specifik domaine ved at indtaste en del af adressen eller hele adressen i søge feltet.

Cooikes vil komme frem på siden og  du kan nu vælge hvilket cookies du vil fjerne..

 

Internet Explorer

Gå til Tools, Internet Options.

Klik på Privacy.

Ændre på baren for at vælge mængden af privathed som du ønsker.

 

Firefox

Gå til Options eller Preferences (afhænger af dit operating system).

Klik på Privacy.

I historie vælg: Use custom settings for the history.

Derefter vil du se en muliged for at Acceptere cookies, Du kan aktiver eller deaktiver dette alt efter hvad du ønsker.

Safari (iOS)

Gå til Settings, og så Safari.

Gå til Privacy and Security, hvor du vil se muligheden: Block cookies, hvor du kan vælge hvilke cookies du ikke ønsker..

 

Safari (OSX)

Gå til Preferences, og så til Privacy.

Hvor du vil se muligheden: Block cookies, hvor du kan vælge hvilke cookies du ikke ønsker.

Android

Indlæs browseren og tryk på Menu tasten, derefter Settings.

Gå til Security and Privacy, hvor du vi se mulighed: Accept Cookies, her kan du vælge at aktivere eller deaktivere cookies.

 

Windows Phone

Kan afhænge af din browser:

Indlæs browseren og tryk på Menu tasten, derefter Settings.

Gå til Security and Privacy, hvor du vi se mulighed: Accept Cookies, her kan du vælge at aktivere eller deaktivere cookies.

 

Sidste gennemgang: 25/02/2019