Du har tilføjet %s bog (bøger) til din kurv
Totalpris:
Ordresammenfatning
Bog
Pris

x Bog


Levering

Totalpris

FAQ

Ofte stillede spørgsmål angående vores personlige børnebog

 

Om Det magiske ved mit navn,

Det magiske ved mit navn er en personlig børnebog, som skaber en unik historie baseret på barnets navn. Hvert bogstav tryller en positiv attribut frem og en magisk unik historie bliver dannet. For at lave din egen unikke navnebog skal du indtaste navn, køn og hårfarve. Derefter vil du være i stand til at se et preview af bogen.

 

Hvem passer bogen til?

Det magiske ved mit navn er en personlig børnebog, som er designet til børn i alderen 0 til 8 år. Det er et perfekt værktøj til børn, der skal til at lære at læse. Den er også ideel at bruge som gave (Barnedåb, fødselsdag og mere), da den er så speciel og personlig, og derfor vil være en gave der bliver husket i hele livet.

 

Hvordan vil bogen jeg modtager se ud?

Hver bog er digital printet på DIN A4 papir som er glat. Du kan selv vælge om du vil have bogen med et hardcover eller det standarde softcover. Antallet af sider i bogen afhænger af barnets navn, men vi garanterer som minimum at din personlige bog er 38 sider.

 

På hvilket sprog er bogen tilgængelig?

Det magiske ved mit navn er pt. tilgængelig i mere end 7 sprog. For at se bogen i et andet sprog, kan du vælge sproget i fanen på vores hjemmeside. Du kan også ændre sproget i previewed af en bog, på den måde kan du bestille flere bøger i forskellige sprog i en ordre.

 

Hvor meget koster Det magiske ved mit navn?

Standardudgaven koster 229 DKK inklusiv moms. Der er dog flere tilkøb som du kan vælge, som vil ændre prisen på det endelige produkt. Eksempler: Du kan for 39 DKK kroner tilkøbe et hardcover. Hvis du vil have en endnu mere unik bog, tilbyder vi at du kan personalisere bogens cover med navn og den valgte karakter, det koster 49 DKK. Du kan vælge alle disse tilkøb, når du har lavet bogen og indtastet dine personlige oplysninger. Hvis du har en rabatkode skal den bruges ved check ud. Rabatter kan ikke kombineres.

 

Hvad koster levering?

Standardlevering koster 39 DKK og vil ikke indeholde track & trace. Levering vil blive tilføjet til din subtotal.

 

Hvilke betalingsmiddel accepterer i? Kan jeg få en faktura på min ordre?

Vi accepterer betaling via  debit- og kreditkort som er Visa, Mastercard og Amaerican Express. Du kan også betale med Paypal. Tilgængeligheden af betalingsmetoder kan variere baseret på din lokation. Vi inkluderer ikke en faktura på ordrene, medmindre at ordren er uden for EU. Hvis du har nogen spørgsmål bedes du sende os en mail på: hej_dk@themagicofmyname.com.

 

Hvilke lande sender i bogen til?

Vores bog Det magiske ved mit navn kan blive sendt til mere end 70 lande. Når du laver din ordre kan du vælge Land og tjekke den forventet leveringstid. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

 

Hvor lang tid er leveringstiden på min personlige børnebog?

Husk på at enhver bog vi producerer er personlig, og at vi ikke har disse bøger på lager, da de bliver printet på anmodning når brugeren afslutter sin ordre. Standardlevering tager som regel 15 hverdage. Før du afslutter din ordre vil du blive vist en forventet leveringsdato.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har lavet en fejl i min ordre?

Hvis du har lavet en fejl i valget af karakter, navn, køn eller din personlige hilsen, har du 20 timer efter bestillingen til at kontakte os med fejlen. Efter denne tid er vi ikke længere i stand til lave ændringer på ordren. Kontakt os på: hej_dk@themagicofmyname.com.

 

Kan jeg anmode om en refundering eller få annulleret min ordre?

Forhåbentlig vil der ikke være en situation, hvor du ønsker at annullere din ordre. Du kan dog annullere ordren i følgende situationer:

  1. I de første 20 timer efter ordreafgivelsen
  2. Hvis vi ikke er i stand til at levere din ordre inden for 35 dage.
  3. Hvis du modtager et defekt produkt og at lige så snart du opdager fejlen (inspektion af produktet ved modtagelsen og i hvert fald ikke senere end 14 dage efter modtagelsen) kontakter os angående skaden og medsender beviser af skaden. Kontakt hej_dk@themagicofmyname.com.

 

For mere information bedes du kontakte os eller læse vores handelsbetingelser.

 

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.