Du har tilføjet %s bog (bøger) til din kurv
Totalpris:
Ordresammenfatning
Bog
Pris

x Bog


Levering

Totalpris

Hvem er vi?

Skaberne af personlige børnebøger

 

Vi har alle i løbet af vores voksenliv ønsket at kunne vende tilbage til det at være barn igen. For børn er livet et eventyr, der består af sjov og leg, men i takt med at vi vokser op glemmer vi det at lege. Det var nostalgien om at se jorden fra et barns perspektiv, der fik os til at starte dette koncept op.

 

Vi er The Story Tailors. Vi er en virksomhed der blev grundlagt i Barcelona i år 2015 af en gruppe af folk, som alle tidligere havde arbejdet med kreativ creation og børn.

Vores vision var at skabe et produkt, som kunne skabe en unik oplevelse for et barn og samtidig indblande læring i processen.

 

Det var her at Det magiske ved mit navn blev skabt.

Det magiske ved mit navn giver alle børn mulighed for at komme med på en unik og eventyrlig rejse, hvor charmerende karakter og eventyrlige historier vil skabe en unik historie. Personlighed i vores bøger er det vigtigste. Historien i bogen er skabt af barnets navn, og hvert bogstav er med til at skabe en unik personlig historie, hvor barnet er hovedpersonen. På denne måde får hvert barn en unik historie, som viser dem alle de positive ting der er forbundet med deres navn.

 

Vi har 4 grundregler som danner ramme for vores virksomhed:

 

  • Vi mener at alle børn har ret til en magisk og eventyrlig barndom, hvor de samtidig har adgang til viden og undervisning uanset deres oprindelse.
  • Hvert barn er unikt og skal være tilfredse med sig selv. Som Oscar Wilde sagde “Vær dig selv, alle andre er taget”
  • Alle virksomheder og organisationer bør hjælpe med at forbedre samfundet. Derfor støtter vi også op omkring nødhjælpsorganisationer og klimaet. Vi har blandt andet et samarbejde med "Save The Children".
  • Vi tror på at teknologi er vigtig og ønsker at fremme dette, for at kunne skabe unikke personlige produkter.

 

Må magien være med dig!