Du har tilføjet %s bog (bøger) til din kurv
Totalpris:
Ordresammenfatning
Bog
Pris

x Bog


Levering

Totalpris

Vores produkt

Har du nogensinde tænkt over hvordan vi producerer vores personlige børnebog? I det kommende afsnit vil vi forklare dig om magien bag ved produktionen af Det magiske ved mit navn,samt hvordan du nemt kan lave din egen bog.

daskinderbuch03.jpg

At kunne lave sin bog personlig er en af grundstenene i Det magiske ved mit navn. Barnet er i fokus som hovedpersonen i sin personlige bog, hvor det vil opdage den magiske betydning af hvert bogstave i sit navn. Historien bliver dannet på baggrund af barnets navn, hvor hvert bogstave har tildelte egenskaber som skaber et magisk eventyr.

 

Det bedste ved navnebogen er at hvert navn skaber en anderledes bog!

Hvordan kan du bestille en personlig børnebog?

Du kan bestille den gennem vores hjemmeside www.detmagiskevedmitnavn.dk, hvor du kan indtaste navnet på barnet, vælge køn, hudfarve og hår. Når du er færdig vil systemet give dig mulighed for at se en forhåndsvisning af din historie. Du vil også få mulighed for at tilføje en personlig hilsen, som vil blive trykt i bogen. I de efterfølgende skridt kan du oplyse dine personlige oplysning samt vælge betallingsmetode.

daskinderbuch04.jpg

Hvordan vi producerer navnebogen

Når du har afsluttet dit køb, vil vores magiske feer gå i gang med at videregive dataen til vores trykkerier. Når du har modtaget din ordrebekræftelse i din e-mail, har du 20 timer til at kontakte os med eventuelle rettelser og ændringer, som du ønsker at få lavet. Husk på at du kan tilføje en personlig hilsen uden ekstra omkostninger! Alle vores bøger er digitalt printet på DIN A4 papir af 170gr. Du kan vælge mellem et hard- eller et softcover. Antallet af sider i bogen afhænger af navnet, men vi garanterer som minimum at hver bog har 38 sider. Når bogen er blevet trykt vil den blive leveret til dit hjem, og overraskelsen til dit barn er klar.

 

Vi håber, at du kunne lide magien bag vores personlige børnebøger!